«Скільки має отримувати вчитель?», - відповідь дав міністр освіти і розповів про свою зарплатню

Міністр заявив: у порівнянні з зарплатами вчителів його винагорода непогана

За березень посадовець отримав 27 тисяч гривень. Якою його зарплата буде у квітні і надалі, ще не знає, - повідомляє Освіта 24.

Якою має бути зарплата вчителів?

Лісовий при цьому розповів, що президент під час співбесіди запитав у нього, якою повинна бути зарплата вчителів. Міністр заявив, що назвав суму, яку вважає гідною, але зараз неможливо її досягти.

Оксен Лісовий

Учитель – скільки він повинен отримувати? Можливо, як військовий? Але військові також мають різну зарплату: на нулі це сто тисяч, а в тилу – 20. Рівень заробітної плати має залежати від рівня кваліфікації і від ряду інших чинників,
– зазначив очільник МОН.

І додав, що це питання актуальне, але потрібні гроші з бюджету. Тому поки підвищення зарплат педагогам залишається на рівні бажання, мети і реальних можливостей. Напрацювання механізмів є одним із пріоритетних завдань МОН, - сказав Лісовий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень