Скільки людей на Рівненщині потрапили в проєкт «Хочу к своим»

Та готові обмінятися на українців, яких тримають у полоні в росії 

В Україні запрацював державний проєкт «Хочу к своим», який сприятиме поверненню українців з російського полону шляхом обміну на колаборантів, зрадників та російських агентів. Це спільна  розробка ГУР, Служби безпеки України та Секретаріату уповноваженого з прав людини. 

 Головною метою проєкту є оприлюднення інформації про засуджених російських агентів, зрадників і колаборантів, які співпрацювали або допомагали російським окупаційним силам у війні проти України. 

Завдяки опції «Згода на обмін» засуджені колаборанти зможуть дати згоду бути обміняними на українців, які перебувають у російському полоні.   

База буде доповнюватися. Зараз там представлено осіб, які погодилися на обмін, та хочуть виїхати в росію. Це люди, які хочуть аби їх обміняли заради цього на українців, яких тримають у полоні. 

Вгорі сайту є форма, яку можна заповнити, та бути готовий «їхати до своїх». 

З Рівненської області (сайт російської мовою, тож наша область називається Ривненская) наразі у проєкті четверо осіб. Це 

  • Диковицький Анатолій - засуджений на 6 років. 
  •  Яровий Іван - засджений на 15 років. 
  •  Шкатов Олександр - засуджений на 12 років. 
  •  Кириченко Олександр - засуджений на 13 років. 

На сайті наведена інформація, за які саме злочини засудили цих людей. Загалом у базі зараз близько 250 осіб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень