Скільки коштує фіктивний шлюб з жінкою з інвалідністю

Адже супровід людини з інвалідністю дає можливість виїзду за кордон

Прикордонники викрили чергового комбінатора - йдеться на сторінці  Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. У пункті пропуску «Грушів» викрили чоловіка, який намагався перетнути кордон з Польщею.

20-річний чоловік мав намір перетнути кордон, адже супроводжував жінку з інвалідністю. Викрили їх під час перевірки документів. 

 

«Дружина» за свої послуги, після перетину держрубежу, мала отримати 1 300 доларів США.

За розрахунками «молодят», чоловік таким чином мав отримати статус людини, яка здійснює супровід особи з інвалідністю. Проте їхнім планам завадили прикордонники.

У розмові сім'я зізналась, що їх шлюб, до слова, укладений 15 червня - за розрахунком.

Тож оперативні співробітники Львівського прикордонного загону відправили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень