Скільки дорослих людей на Рівненщині повністю вакциновані від коронавірусу

Усе ще не так багато

Фото ілюстративне

Понад 76 тисяч мешканців Рівненської області щеплені від коронавірусу, 22700 осіб отримали дві дози вакцини. Про це повідомив під час брифінгу 5 липня директор департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА Олег Вівсянник.

Зараз охочих вакцинуватися у центрі вакцинації, що працює у вихідні дні у Рівненському діагностичному центрі, стає менше, що пов’язують з періодом відпусток та літнього відпочинку. Чиновники від медицини усе ж застерігають, що

єдиний спосіб запобігти зараженню та важкому перебігу хвороби – це вакцинація. Вона є добровільною, й ніхто не може вимагати довідку про щеплення від коронавірусу, наприклад, при прийомі на роботу.

Водночас чиновники застерігають, що кожен має бути свідомим й не ризикувати власним здоров’ям та життям, а також і життям інших людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень