Скільки будинків у Рівному матимуть опалення взимку у випадку блекаутів

Комунальники готуються до зими

Усі котельні міста забезпечені альтернативними джерелами живлення. Тобто на випадок блекаутів найближчої зими 37 котелень міста мають генератори. Втім, скільки саме часу вони зможуть забезпечувати подачу теплоносія в міському управлінні житлово-комунального господарства не називають, і пояснюють, що на це впливатиме кількість пального для генераторів, яке матиме теплопостачальник. 

Зауважимо, що у Рівному встановлено дві когенераційні установки, ще три планують встановити до початку опалювального сезону. Одну установку вже монтують, дві інші на різних етапах проєктно-кошторисних робіт. До слова в міському бюджеті на монтаж установок поки передбачено 3 мільйони гривень, йдеться у відповіді на запит Радіо Трек. 

 У випадку знеструмлень, когенераційні установки забезпечать подачу тепла до 339 багатоповерхівок. Загалом у Рівному понад 800 багатоквартирних будинків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень