Ставлення ветеринарів до лисиці з підозрою на сказ обурило сарненського депутата

Адже він вважає, що труп тварини таки могли дослідити на наявність хвороби

Як ми писали, підозріла лисиця забігала у селище Степань Сарненського району.  Хоча тварину застрелили, ветеринари перевірити її на сказ не змогли. У Головному управління Держпродспоживслужби у Рівненській області пояснили, що, оскільки мисливці поцілили в голову тварини, не було можливості відібрати її мозок на дослідження. 

Депутат Сарненської районної ради і лікар за професією Богдан Лазарчук обурився такому ставленню ветеринарів і написав у соцмережі Фейсбук: 

 

Богдан ЛазарчукБогдан Лазарчук Про сказ лисиці в Степані. Хотів би прокоментувати цю подію, так як був безпосереднім учасником тих подій і організатором ліквідації цієї тварини. Бачив на власні очі лисицю за два метри від мене і вона хотіла на мене напасти. Лисиця була скажена!!!!! Ми її застрелили, але дрібним дробом.Так що казки пана Костюка про роздроблену голову - тільки казки. До речі, для обстеження на тільця Негрі (ознака сказу) потрібно лише мазок мозку. Я вважаю, що ветеринарна служба Сарненського району і пан Костюк прикрили цей випадок сказу у тварини, тим самим залишивши нас, степанців, заручниками. Як районний депутат, вимагаю компетентні органи покарати працівників ветслужби за халатність. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень