Скандальний паркан на Кавказькій, 9 знову знесли, а документи - підробили? (ФОТОДОКАЗИ)

Ввечері був, зранку - вже ні

Скандальний паркан у центрі Рівного на вулиці Кавказькій, 9 знову знесли. Сталося це напередодні ввечері. Хто саме зруйнував незаконну споруду, наразі невідомо. Нічні фото з місця подій користувачі ФБ поширили в спільноті «Автомайдан Рівне».

Нагадаємо, спеціальна комісія, яка розглядала питання з огорожею навколо «Рівнеагропроекту», 11-го липня вирішила, що паркан треба демонтувати. Втім, це мали розглянути на сесії Рівненської міської ради в четвер, а потім доручити роботу управлінню ЖКГ.

Варто зазначити, що у власників паркану на Кавказькій, 9, імовірно, підроблена декларація про проведення робіт. Директор ГО «Антикорупційний моніторинг» Юрій Дюг подав запит в ДАБІ, аби отримати документ. Там йдеться, що проект розробляли в НУВГП. На відповідний запит Дюга у виші заявили, що університет ніяким чином до цього не причетний.

Я звернувся з запитом до ДАБІ та отримав копію декларації про будівництво. Відповідно до декларації розробником документації був НУВГП, а Соя Людмила Борисівна була головним інженером проекту "реконструкція будівлі, адмінбудинку літ "А-4) за адресою Рівненська область, м. Рівне, вул. Кавказька, 9 код обєкту будівництва 1220.9?". Все це мало бути закріплено в наказі НУВГП №0-59/57 від 25 травня 2017 року.

Я звернувся з запитом до НУВГП. У відповіді ректор вишу повідомив, що такого наказу не існує, а НУВГП ніколи не виступав розробником проекту. Офіційно. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень