Скандал на Нацвідборі: конкурсант «наїхав» на журі і відмовився від участі

Перепало Джамалі та Тіні Кароль

Український музикант Lue Bason заявив, що відмовляється від участі в Нацвідборі на Євробачення-2023. Він розповів, що подавався на конкурс, проте незабаром зрозумів, що це рішення було імпульсивним.

На своїй сторінці в Instagram він оприлюднив відео, в якому розповів, що йому дуже не сподобався вайб на онлайн-відборі. За його словами, він знову відчув себе хлопчиком із села, якому надають послугу:

— Який повинен бути дуже вдячний, що його тут слухають.

 

«Суспільне», коли ви зрозумієте, що учасники вам надають послугу? Ви не платите за їхні пісні.

 

Навіть деякі учасники самі платять за їхні номери на Нацвідборі. А ви ставите себе на п'єдестал.

Також він зізнався, що попросив організаторів Нацвідбору одразу сказати йому, чи пройшов він у фінал, щоб у нього був час підготуватися. Однак йому досі не надійшла відповідь. Хоча, як каже артист, деякі учасники вже знають вердикт. 

Крім того, Lue Bason «наїхав» на журі торішнього Нацвідбору на Євробачення. «Під роздачу» потрапили Джамала і Тіна Кароль.

Він розповів, що Джамала замість того, щоб дивитися на його виступ, сиділа в телефоні. І в підсумку вона поставила йому низький бал.

А ось Тіна Кароль, як каже музикант, взагалі нечесно оцінила його виступ у складі гурту Cloudless. Тому цього року артист вирішив відмовитися від участі в Нацвідборі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень