Скалічений у смертельній аварії на Севастопольській випускник РОЛІ вже вдома 

Його стан покращився, втім реабілітація триватиме у Польщі

Фото - ЮА:Рівне

Напередодні учні обласного ліцею у Рівному збирали гроші Владу Тарару. Хлопець покалічився торік восени у Рівному, на вулиці Севастопольська. Вчора ліцеїстам на ярмарку вдалось зібрати 32 тисячі гривень на реабілітацію Влада Тарара, повідомляє Суспільне.

– Діти підготували солодощі та вироби, все власними руками зробили. Це для того, щоб продати та всі кошти передати на лікування нашого учня Влада Тарара. Він дуже потерпів у аварії минулого року. Це наша дитина, це дитина нашого закладу. Ми маємо докласти багато зусиль, щоб допомогти йому з реабілітацією. А коштів потрібно дуже багато, – коментує директорка Рівненського обласного ліцею Наталія Сосюк.

Родина Влада на ярмарок не прийшла.

Його батько телефоном розповів, що зараз вони не можуть залишити сина. Влад нині лікується у Рівному.

Влад Тарар
16-річний Влад Тарар до ДТП

Однак, сім’я збираються знову їхати до Польщі на реабілітацію.

– Вже він почав рухатися руками та ногами. Він починає приходити до свідомості. Розуміє певні слова. Коли до нього звертаються, він починає відповідати очима. Тобто, стан покращується. Динаміка позитивна. Запрошували, є вже місце знову на реабілітацію. Вартість однієї реабілітації 150-200 тисяч гривень, – розповідає телефоном батько Олександр Тарар.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень