Ситуація критична: українцям радять готуватися до відключень світла та води

Через ракетні удари росії по енергетичній інфраструктурі

Ракетні удари росії по об'єктах критичної інфраструктури можуть призвести до відключення електроенергії та води по всій Україні.

Не виключено, що може статися і відключення теплопостачання. В Житомирі вже немає води та електрики через руйнування одного з об'єктів.

Про це заявив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

В ефірі всеукраїнського телемарафону він розповів про те, що через ракетні удари росії по енергетичній інфраструктурі по всій Україні може статися відключення електроенергії та води.

Крім того, може бути відключено і тепло.

— У нас наразі критична ситуація по всій країні. У нас залежить один регіон від іншого...

 

Тому потрібно готуватися до того, що як електроенергії, так і водопостачання або теплопостачання (може бути відключено, - ред.), - пояснив ситуацію Тимошенко.

Володимир зеленський повідомив, що 30% електростанцій України постраждали внаслідок російських обстрілів з 10 жовтня. Якщо росіяни продовжать обстрілювати енергетичну інфраструктуру, можливі нові віялові відключення електрики.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень