Сім’я підлітка пробачила, і суд звільнив педофіла від покарання

Підсудний уклав угоду з 14-річним хлопцем, якого розбещував у своєму авто

Пастор Української церкви християн віри євангельської-п’ятидесятників у місті Сколе на Львівщині Петро Височанський отримав вирок за розбещення 14-річного хлопця. Але від покарання суд його звільнив.

20 серпня цього року на парковці біля «Епіцентру» на вул. Хмельницького у Львові 47-річний Петро Височанський запропонував хлопцеві сісти в його автомобіль, аби той допоміг налаштувати мобільний зв’язок у телефоні. Коли підліток сів, Височанський почав його обмацувати на розповідати історії про секс. А потім Височанський запропонував хлопцю 500 грн, якщо той задовольнить його сексуальне бажання.

Підліток записав цю розмову на диктофон і одразу викликав поліцію.

Правоохоронці швидко затримали 47-річного чоловіка. У відділку поліції чоловік зізнався, що чіплявся до підлітка. Вирок Височанському оголосили 8 жовтня.

Підсудний уклав угоду про примирення з 14-річним підлітком, який заявив, що Височанський компенсував йому моральну і матеріальну шкоду і що він не проти того, аби чоловіка звільнили від покарання.

Суд визнав чоловіка винним і затвердив угоду про примирення. Його засудили до двох років обмеження волі з іспитовим терміном на один рік.

Церква, у якій служить Петро Височанський, ніяк не прокоментувала цей випадок.

За повідомленням Захід.нет

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень