Сім’я Кадирова полетіла в Дубаї: Хто оплачує їхній відпочинок та шопінг (ФОТО)

Війна – війною, а відпочинок ніхто не скасовував

Сім'я глави Чеченської республіки, що у складі росії, Рамзана Кадирова минулого тижня полетіла на відпочинок до Дубая в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Вони пересуваються на орендованих авто преміумкласу та активно займаються шопінгом, за який платять треті особи, повідомляє «Українська правда» з посиланням на три не пов'язані між собою джерела в ОАЕ.

Фото: УП
Фото: УП

Родина Кадирова оселилась на віллі номер 21 готелю Zabeel Saray Royal Residences в Palm Jumeirah. 

Різні опції відпочинку рідних Кадирова оплачують треті особи

Зокрема, шопінг оплачує Сахабов Саїд-Ахмед Шамсудінович. 

Згідно з публічними даними, він володіє компанією «Євростройдизайн», зареєстрованою в місті Грозний Чеченської республіки. 

А от приватний борт Кадирова минулого тижня не прилітав до Дубая і взагалі після матеріалу УП про віллу Кадирова Airbus ACJ319 жодного разу нікуди не вилітав з Грозного.

Останній раз літак використовувався 26 лютого за маршрутом Грозний-Дубай-Грозний. До речі, цим бортом користується також російський пропагандист і співак Тіматі.

Як виглядає сім'я Кадирова

Достеменних відомостей про кількість дружин і дітей дона немає. Проте Google за запитом «дружина Кадирова» видає отакі фото.

Додамо, що «Українська правда» закликає всіх, хто мешкає, перебуває або подорожує до Дубая, надавати інформацію редакції про літаки, яхти, вілли, апартаменти, місця перебування представників російської еліти, чиновників, їхніх родин, а також надсилати фотографії та відео з ними.

Інформацію можна надсилати на stop.russian.aggression.up@gmail.com. 

Конфіденційність гарантують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень