Сильної спеки цього тижня не буде, – Укргідрометцентр

Якою буде погода

Синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха повідомила, що потужної другої хвилі спеки цього літа вже не очікується. Однак підвищення температури все ж прийде.

ЗМІ писали, що за прогнозами неофіційних синоптиків, спека повертається – 40 градусів і вище, і називали дати з 5 по 15 серпня. Від Гідрометцентру таких заяв, що повертається потужна друга хвиля спеки не було.

 

Дійсно, певне підвищення буде спостерігатися наприкінці цього тижня, є така ймовірність. Але на цьому тижні, принаймні до п’ятниці, в нас буде досить комфортна, спокійна погода.

 

Ночі взагалі свіженькі, +10...+16 градусів. Вдень у більшості регіонів очікується до +20...+27 градусів, – повідомила синоптик Наталія Птуха.

Найближчими вихідними в країні очікується підвищення температури повітря до +30 градусів.

Сильна спека в нас починається з 35 градусів, і ось до сильної спеки – до +34 градусів – ймовірність є на вихідні. Якщо говорити про Південь, то там може бути +35 градусів і вище. Це вже сильна спека, – додала синоптик.  

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень