Схвалювала напад росії: 30-річна вчителька фізкультури з Києва отримала підозру

Тепер їй «світить» до 5 років ув’язнення

Київська вчителька виправдовувала збройну агресію росії проти України та підтримувала дії окупантів. Жінка, використовуючи власні акаунти у соціальних мережах, неодноразово поширювала повідомлення, спрямовані на підтримку дій РФ, повідомили у прокуратурі столиці.

Також підозрювана визнавала правомірною окупацію частини території України збройними силами росії, стверджувала, що Київ є власністю Москви та чекала перемоги РФ.

У відомстві повідомляють, що вона працює інструктором з фізичного виховання в одній із гімназій Києва.

Вчительці повідомили про підозру у поширенні матеріалів із публічними закликами до повалення конституційного ладу в Україні, у виправдовуванні збройної агресії росії проти України та глорифікації (захвату, возвеличення) її учасників. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Молодій вчительці «світить» до 5 років ув’язнення.

Джерело: Київська міська прокуратура

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень