Шукають вбивцю мешканки Рівненщини

Поліцейські встановлюють обставини смерті 41-річної березнівчанки

У Березному 4 грудня на подвір’ї одного з будинків було знайдено місцеву мешканку без ознак життя. Загибла – 41-річна березнівчанка, проте вбивцю досі не знайшли, повідомляють правоохоронці.

«Відомо, що у неї – троє дітей, які проживають у цьому ж місті. Однак її було позбавлено батьківських прав. Загибла ніде не працювала, зловживала спиртними напоями і вела бродяжницький спосіб життя», – зазначено на сайті УМВС Рівненщини.

Зокрема, правоохоронці встановили особу 33-річного жителя Березного, з яким жінка востаннє проводила час. Зі слів місцевих, чоловік мав із нею стосунки.

Після проведення експертизи, якщо на те будуть підстави, його затримають та оберуть міри запобіжного заходу.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу, яка передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років.

Досудове розслідування триває.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень