На Рівненщині чоловік підпалив будинок з людьми (ФОТО)

В приміщенні були його дружина, теща і гостя

Сьогодні опівночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що на хуторі біля села Блажево Рокитнівського району вогнем знищено житлову будівлю. На місці події поліцейські встановили, що в будинку проживають мати з дочкою та зятем. Увечері до них у гості прийшла родичка. Коли всі сиділи за столом, 30-річний зять узяв у підсобному приміщенні пластикову пляшку з бензином, облив ним підлогу, речі в будинку та кинув підпалений сірник. Пожежа спалахнула миттєво і вогонь повністю знищив житловий будинок.

У результаті пожежі 52-річна жінка отримала опіки першого ступеня, 58-річна мати та 32-річна дочка — третього ступеня. Потерпілих госпіталізовано до Рокитнівської ЦРЛ. Зловмисника затримано, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 15 років. Поки що триває досудове слідство.

За матеріалами ГУНП в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень