На Рівненщині горів вантажний фургон

Була загроза перекидання вогню на житловий будинок, розташований за два метри

На Рівненщині горів вантажний фургон «Ford Transit». Громадяни повідомляли, що полум’я видно з-під капоту машини, а також про те, що існує загроза перекидання вогню на житловий будинок, розташований за два метри.

Трапилося це 24 листопада ввечері в селі Масевичі Рокитнівського району.

"Менш ніж за п’ять хвилин рятувальники ліквідували пожежу та врятували автомобіль. Вогонь лише пошкодив моторний відсік машини. Травмованих внаслідок події немає. Відомо, що люди власними силами намагалися ліквідувати загорання, проте це не дало бажаних результатів і вони звернулися по допомогу до рятувальників", - повідомили в ДСНС.

Попередня причина пожежі - коротке замикання електропроводки двигуна.

Рятувальники рекомендують: якщо сталася пожежа в автомобілі, в жодному разі не панікуйте, зупиніть автомобіль і вимкніть двигун, за можливості відімкніть акумуляторну батарею, поставте машину на гальмо і блокуйте колеса (нестійке положення може посилити інцидент).

Слід відразу висадити всіх пасажирів, забрати документи та інші цінні речі. Не перебувайте в автомобілі, що спалахнув, більше 90 секунд. Викличте рятувальників за телефоном «101» або «112».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень