На Запоріжжі розшукують вбивць 11-річного хлопчика: тіло знайшли у погребі (ФОТО)

Підозрюють двох чоловіків

У Запорізькій області знайшли тіло 11-річного Максима Самофалова, який зник 5 місяців тому. Його виявили поблизу селища Якимівка.

Про це повідомляє голова Всеукраїнської співдружності пошуку зниклих дітей Олександр Курінний

Тіло зниклого хлопчика знайшли сьогодні вранці, 17 січня.

У поліції також підтвердили цю інформацію.

Учень 5-го класу школи-інтернату села Терпіння Мелітопольського району Максим Самофалов пішов з дому ще 29 серпня. Мобільного телефону у дитини не було. Впродовж кількох місяців пошуковці та правоохоронці намагалися його розшукати, однак тіло виявили лише сьогодні.

Під час чергової перевірки оперативної інформації на території Якимівської тергромади правоохоронці в погребі приватного будинку виявили закопаний труп. Виявилося, що це тіло дитини, яку розшукували п'ять місяців. Наразі його направили в морг для встановлення причин смерті.

Слідчі з'ясували, що до злочину причетні двоє раніше засуджених чоловіків 1976 та 1996 років народження.

 

Перший із них 9 років перебував у в'язниці за скоєння тяжких злочинів.

 

За даними слідства, наприкінці серпня 2021 року вони викрали хлопчика та утримували у підвалі протягом двох тижнів, а потім убили.

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за незаконне позбавлення волі або викрадення людини та умисне вбивство. Нині місцеперебування злочинців встановлюють. За скоєне їм загрожує довічне ув'язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень