Штрафували незаконно: на одній з вулиць Рівного виявили неправильну розмітку (ФОТО)

Винного притягнули до адмінвідповідальності

Розмітка на вулиці Мельника, через яку штрафували водіїв, таки виявилася хибною. Нагадаємо, минулого тижня ми повідомляли про звернення слухачки щодо суцільної лінії на в’їзді у двір, де розташовані кілька багатоповерхівок.

Раніше там була переривчаста лінія розмітки, проте влітку через ремонтні роботи комунальники нанесли суцільну і так й залишили.

Так було до 2023 року

Тож на цій ділянці дороги патрульні оштрафували близько десятка осіб. Журналісти Радіо Трек звернулися з запитом до управління патрульної поліції, аби з’ясувати правомірність розмітки.

Поліцейські обстежили територію і виявили порушення, тож відповідальних осіб притягнули до адміністративної відповідальності та скорегували розмітку відповідно до схеми, повідомили у патрульній поліції.

 

Помилку своїх працівників визнає керівник Департаменту інфраструктури та благоустрою Руслан Гудима і називає її людським фактором. Разом з тим він додав, що у Рівному можливі аналогічні ситуації. Тож, у випадку виявлення їх, рівнянам варто звертатися до департаменту, аби виправити розмітку. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень