Шосту перемогу здобули рівняни у матчах, що передують УПЛ

«Верес» обіграв чемпіонів України серед аматорів та дебютантів Другої ліги

Рівненський «Верес» у спаринг-матчі, що відбувся у Щасливому на Київщині, обіграв чемпіонів України серед аматорів та дебютантів Другої ліги ПФЛ - черкаський «ЛНЗ-Лебедин». 

Матчем проти черкаського «ЛНЗ» рівненський «Верес» розпочав заключний виїзний етап підготовки до старту у новому сезоні. Зараз наша команда працює на Київщині.

Звітний поєдинок, зважаючи на понад тридцятиградусну спеку, обидві команди провели у досить високому темпі. 

 

У підсумку перемога «Вереса» - 2:1.

Нагадаємо, поєдинок проти чемпіонів України серед аматорів та дебютантів Другої ліги ПФЛ, клубу «ЛНЗ-Лебедин», став для рівнян шостим цього міжсезоння.

Раніше «Верес» зіграв унічию з «Волинню - 0:0, програв «Львову» - 1:2, «Агробізнесу» - 0:1, «Руху» - 0:1 та переміг «Карпати» - 2:1.  

Наступний і заключний цього літа передсезонний товариський матч рівняни проведуть у неділю, 18 липня проти «Десни». Гра пройде у Бучі на Київщині. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: ВересУПЛ
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень