Схопив сумку та накивав п’ятами: на Рівненщині спіймали грабіжника

Той вже витратив награбоване та продав телефон потерпілої

У Вараші спіймали зловмисника, який ще шостого квітня пограбував місцеву жительку. Інцидент стався ввечері, коли 54-річна жінка після застілля вирішила прогулятися містом. Про це повідомляють в прес-службі Нацполіції області:

Біля торгових закладів у центрі міста їй трапився молодий чоловік, який запропонував провести захмелілу жінку додому. Познайомившись, разом дійшли до найближчого двору та присіли на лавку. В розмові жінка попросила купити для неї цигарок у кіоску.

 

Побачивши, що в гаманці, з якого та діставала гроші, знаходяться кілька купюр великих номіналів, хлопець вирішив пограбувати нову знайому. Дочекавшись моменту, коли вона відволіклась, чоловік схопив сумку, де знаходились гаманець з грошима, мобільний телефон, ключі, документи та особисті речі потерпілої, та накивав п’ятами.

За фактом грабежу слідчі розпочали досудове розслідування. Під час проведення розшукових дій правоохоронці встановили, що до злочину причетний 28-річний непрацюючий житель Вараша. Як пояснив чоловік, гроші в сумі 400 гривень та 200 доларів США він витратив на власні потреби, мобільний телефон – продав знайомому, а сумочку та речі, які не мали матеріальної цінності – підкинув пограбованій жінці.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. За скоєне чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень