Під час затримання грабіжника у Рівному постраждали поліцейські (ФОТО)

Нападник розпилив на оперативників сльозогінний газ


Повідомлення про пограбування невідомими 20-річного рівнянина надійшло до поліції близько 20-ї години 19 грудня.

До поліцейських звернувся знайомий потерпілого, який повідомив, що четверо невідомих відкрито заволоділи мобільним телефоном товариша. Крім того, чоловіки почали бити потерпілого та вимагати 20 тисяч гривень, які, начебто, винен рівнянин. Останній зателефонував другові та попросив дістати та привезти потрібну суму.


Аби допомогти потерпілому, чоловік під наглядом та настановами оперативників спілкувався телефоном зі зловмисниками. Завдяки проведеним професійним переговорам працівникам поліції вдалося вивести одного із нападників і хлопця на вулицю з одного з розважальних закладів.



Під час затримання зловмисник розпилив сльозогінний газ і кинувся навтьоки. Однак його вдалося наздогнати та доставити у Рівненський відділ поліції.

Натомість до центральної міської лікарні із хімічними опіками очей звернулися 26-річний та 30-річний оперуповноважені управління карного розшуку. Після надання медичної допомоги працівників поліції відпустили додому.

Зловмисником виявився 20-річний житель Гощанського району. Його поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання Рівного.

Крім того, правоохоронці вилучили автомобіль, яким користувалися зловмисники. Іншим трьом нападникам, які перебували неподалік іномарки, вдалося утекти. Їхні особи та місцезнаходження наразі встановлюють правоохоронці.

20-річного рівнянина госпіталізували у центральну міську лікарню, де медики в нього діагностували переломи кісток носа, лобної частини та забої голови.

За попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України поліцейські розпочали досудове розслідування. Поліцейські з’ясовують усі обставини інциденту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень