Шокуючі подробиці: стрільцем, який поранив 9-річного хлопчика, виявився підполковник Головного управління розвідки

Постріл, швидше за все, стався якраз на очах батька, який в цей момент зайшов в будинок

Військовослужбовець, який 12 липня вистрілив з пістолета в спину 9-річного хлопчика, виявився співробітником Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Про це «Фактам» неофіційно розповіло джерело в правоохоронних органах.

— Нам відомо, що підполковник ГУР і батько пораненого хлопчика дружать дуже давно.

 

Колись вони навіть разом працювали і їздили у відрядження, — розповіли в поліції.

У той день військовий привіз до Новоград-Волинського своїх дочок до своєї мами, а сам вирішив переночувати у старого друга. Сіли за стіл, випили. У будинку в цей час перебували двоє хлопчиків — близнюки. Батько хлопців відлучився на час, і дядько Саша — так звуть підполковника — вирішив показати хлопцям прийоми рукопашного бою та самозахисту.

Чоловік дістав пістолет «Форт», витягнув з нього обойму і дав зброю одному з хлопчиків.

Сказав: нападай на мене з пістолетом. Дитина підійшла до чоловіка і приставила пістолет до його живота. Після чого дядько Саша прийомом вибив зброю з рук хлопчика і направив пістолет в спину дитини.

Один з близнюків встиг присісти, і тут пролунав постріл. Одна куля залишалася в пістолеті. Постріл був зроблений фактично в упор. Куля пройшла навиліт і зачепила підшлункову залозу і селезінку. Дитина відразу знепритомніла від травматичного шоку.

– До речі, постріл, швидше за все, стався якраз на очах батька, який в цей момент повертався в будинок. Але будемо перевіряти цю інформацію.

Підполковник ГУР був затриманий. Незабаром суд обере йому запобіжний захід, який, швидше за все, буде полягати в триманні під вартою. Відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень