Автотроща на Житомирщині: травмувались жителі Рівненщини, серед них 6-місячне немовля (ФОТО)

Водій Ford Focus виїхав на зустрічку та зіткнувся з мінівеном

Вчора, 30 травня на автодорозі поблизу села Лопатичі, що на Житомирщині, зіткнулися дві автівки – легковик марки «Ford» та мінівен «Volkswagen Transporter». Спочатку в патрульній поліції говорили про трьох потерпілих.

Згодом уточнили, що потерпілих шестеро.

Про це в коментарі Суспільному розповіла речниця Патрульної поліції Житомирщини Тетяна Носадчук. За її словами, повідомлення про ДТП надійшло від працівників швидкої, котрі отримали виклик на аварію.

Водій автомобіля «Ford Focus», житель Рівненщини, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з мінівеном «Volkswagen Transporter» під керуванням водія 1970 року народження.

Ford Focus - автівка, в якій їхали жителі Рівненщини

В результаті ДТП водій та двоє пасажирів легковика «Ford Focus», а також троє пасажирів мінівена «Volkswagen Transporter» отримали тілесні ушкодження.

Усіх потерпілих госпіталізували до Олевської центральної районної лікарні.

За словами Тетяни Носадчук, на місці події працює слідчо-оперативна група. На відрізку, де трапилася ДТП, організували охорону місця події та регулювання дорожнього руху.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень