Школярі у Рівному передали допомогу для військових на Сході

А ще малюнки й особливі привітання

У День Збройних сил Україні вчителі й учні ЗОШ №15 передали вітання для рівненських вояків, які зараз беруть участь в Операції Об’єднаних Сил.


Школа практично від початку війни на Сході співпрацює з БО «ДАР», адже допомогою для військових опікується наш випускник. Ми певні у тому, для кого саме збираємо допомогу й що це саме ті речі, в яких зараз є потреба, — зауважила завуч ЗОШ №15 Ірина Верхова.

За її словами, потреби військових за роки співпраці змінювалися. І якщо спочатку конфлікту підтримка бійців була масовою, то зараз у багатьох речах немає потреби, оскільки забезпечення армії суттєво покращилося. Школа ж зберігатиме співпрацю з військовими й надалі, адже важлива не лише матеріальна підтримка, але й зв'язок із домом. Тож головним чином діти прагнули привітати бійців з Днем Збройних сил України.

Так, учні перших класів підготували зворушливі малюнки з привітаннями, учні середньої школи виготовили янголят у техніці оригамі та прикрасили їх написами з побажаннями. А ще вся школа підготувала відеозвернення, яке точно нагадає військовим про те, як їх чекають удома.

Крім цього, школа передала 160 пар рукавичок для роботи, 60 флісових шапок та шкарпетки, а також серветки для різноманітних потреб.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень