Школяра закатували й викинули на рейки: слідство закрило резонансну справу, в котрій замішаний місцевий мажор

Родині вбитого погрожують розправою

Фото із сайту 5 канал
Фото із сайту 5 канал

На Чернігівщині закрили справу про загибель 14-річного Дениса Чаленка з Прилук.

Восени 2019 року його тіло знайшли на залізничних рейках, повідомляє Gazeta.ua.

Фото із сайту Gazeta.ua
Фото із сайту Gazeta.ua

Слідчий експеримент довів, що поїзд хлопця не збивав і не наїжджав, коли він там лежав. Його принесли на рейки й імітували загибель під поїздом. Проте експерти смерть хлопця визнали нещасним випадком.

Фото із сайту Gazeta.ua
Фото із сайту Gazeta.ua

Родину про закриття справи повідомили листом, розповів адвокат родини Сергій Нестеренко.

В експертизі описана якась нісенітниця. Що Денис йшов у навушниках, зачепився за камінь, впав і зламав ногу. Піднявся й далі пішов, знову впав головою на болти. Зніс частину черепа.

 

Далі їхав потяг, і коли кабіна машиніста була над ним, він знов вирішив встати на коліна. Потяг його зачепив і знов йому знесло частину голови.

 

На думку експертів та слідства, з'явилися чотири діри в черепі. Хоча проведено шість експериментів з потягом й на жодному потяг не зачепив манекен, – розповів адвокат.

Фото із сайту Gazeta.ua
Фото із сайту Gazeta.ua

Відомо, що за декілька днів до загибелі Денис мав конфлікт із сином впливового в Прилуках Валерія Дубіля, за словами матері загиблого Світлани Чаленко. Саме тому справу «спустили на гальмах».

Попри те, що її під контроль брали міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та президент Володимир Зеленський. А згодом невідомі почали погрожувати Світлані.

Мені багато разів погрожували, що якщо я не закрию справу, мене вб'ють або одну з моїх дівчаток скалічать. Телефонують з різних номерів і заявляють відкритим текстом. Ці номери в поліцію передавали, але реакції – нуль.

 

Я хочу сказати, якщо зі мною, моїми дітьми, рідними чи адвокатом щось станеться, якщо я опинюся на рейках, потраплю під колеса авто або пропаду безвісти – це зробив той, хто «кришує» справу мого сина, проплатив експертизи та експертів, місцевих поліцейських і не тільки, і закрив рота всім свідкам.

 

Той, хто сидить десь високо і вважає себе Богом, – розповіла Світлана Чаленко.

Попри погрози, родина не збирається зупинятися. І постанову про закриття справи оскаржуватимуть у суді, додав Сергій Нестеренко.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень