Школам-переможцям конкурсу встановили вікна (ФОТО)

Днями завершились роботи зі встановлення вікон-подарунків у двох школах Рівненщини: Сарненського НВК «Школа-колегіум» та Рівненської ЗОШ №23. Це стало можливим завдяки старанням та креативу їхніх вихованців.

Команди школярів під назвами «Etno» та «Energi Klass» перемогли у конкурсі від ТМ «Вікнова» «Вікна нашого міста» і здобули засклення енергозберігаючими вікнами власного класу. Окрім цього, кожен учасник команди отримав по новесенькому планшету.

До речі, ще вісьмом супер-фіналістам дістались подарунки від компанії REHAU, а решті команд-фіналістів - флеш-накопичувачі ТМ «Вікнова».

Загалом учасниками конкурсу стали 225 учнів, 45 команд із 35 шкіл та 11 населених пунктів Рівненщини (Дубенського, Сарненського, Клеванського, Костопільського, Радиваліського та Корецького районів). Він тривав майже два місяці, а імена переможців було оголошено на святі Останнього дзвоника.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень