Школа коментує смерть підлітка у Рівному

Дирекція стверджує, що педагоги не намагалися приховати трагічний випадок

Напередодні вихідних у Рівному несподівано помер 16-річний  учень 10-го класу НВК "Гармонія". Юнак прийшов додому, бабуся відкрила йому двері, а вже за якусь мить він упав і більше не підводився. Бабуся негайно зателефонувала до "швидкої", однак врятувати хлопця медики не змогли. У школі, де навчався Максим, про його смерть дізналися від бабусі, кажуть  на здоров’я він не скаржився. Директор «Гармонії» Галина Пучко стверджує, що не було скарг від Максима на самопочуття і того дня:

 

- В цей день абсолютно на своє самопочуття він не скаржився, в нього був надзвичайно гарний настрій. Всі вчителі однозначно кажуть, що на уроках він був абсолютно позитивний. І навіть ніяких проблисків того, що в дитини щось болить, чи він на щось скаржиться, не було в той день. Ми дізналися телефоном від бабусі спочатку про те, що приїхала «швидка».

 

Відомо також, що фізкультури в той день в розкладі не було. Додамо, Максим навчався у НВК «Гармонія» з першого класу. В цій же школі також навчався його старший брат. Нині фахівці з’ясовують причини зупинки серця підлітка.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень