У Рівному горіла будівля, яка належить облраді

Минулої ночі, а саме близько опівночі рівненські надзвичайники отримали повідомлення про пожежу у офісному центрі на вулиці Словацького 3а. Працівники ДСНС виїхали на місце події. Про те, що побачили, розповідає керівник прес-служби ДСНС в Рівненській області Віктор Козак:

Рятувальники встановили, що горіння на місці події немає. Вогнем було пошкоджено четверо дверей та закопчено стелю та стіни будівлі на другому поверсі будівлі. Була задимленість, через що рятувальники провели димовидалення, а також обстежили місце на наявність травмованих людей.

Люди внаслідок займання не постраждали. Натомість за розслідування справи взялися поліцейські. Говорить прес-офіцер Нацполіції в Рівненській області Катерина Семенюк:

Правоохоронці на місці події з'ясували, що пожежа виникла на другому поверсі двоповерхової цегляної будівлі, яка належить рівненській обласній раді.

Зауважимо, що в будівлі, яку пошкодив вогонь, розміщені офіси багатьох громадських організацій міста, зокрема "Автомайдану", УНА-УНСО, "ОПОРи» та інших. Поліцейські вважають, що займання виникло внаслідок підпалу. Адже, кримінальне провадження розпочато за статтею про умисне пошкодження майна. До слова – світлини з місця події ви можете побачити на сайті Радіо Трек.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень