Що розглянуть на сесії облради

Вона розпочнеться в п'ятницю об 11 годині

Порядок денний наступний:

Депутатські запити

  1. Про розгляд депутатських запитів: Доповідає: Данильчук О.Ю. – перший заступник голови обласної ради.

Інформація керівників правоохоронних органів про результати діяльності на території області

  1. Про інформацію прокурора Рівненської області про стан законності за перше півріччя 2015 року та заходи щодо її зміцненняКовальчук А.Д. – прокурор Рівненської області.

 

Питання добровільного об’єднання територіальних громад

  1. Про внесення змін до перспективного плану формування територій громад Рівненської областіДоповідає: Корнійчук О.В. – керівник апарату облдержадміністрації; Сивий Р.П. – директор Офісу реформ у Рівненській області.
  2.  Про утворення Бабинської об’єднаної сільської територіальної громадиСологуб Б.Є. – керуючий справами виконавчого апарату обласної ради – керівник секретаріату. Співдоповідають: Гречич О.С. – Бабинський сільський голова; Сивий Р.П. – директор Офісу реформ у Рівненській області.
  3. Про утворення Бугринської об’єднаної сільської територіальної громади: Сологуб Б.Є. – керуючий справами виконавчого апарату обласної ради – керівник секретаріату. Співдоповідають: Пилипчук С.К. – Бугринський сільський голова; Сивий Р.П. – директор Офісу реформ у Рівненській області.

 

Організаційні питання діяльності обласної ради

  1. Про внесення змін до Регламенту Рівненської обласної ради шостого скликанняДоповідає:Сологуб Б.Є. – керуючий справами виконавчого апарату обласної ради – керівник секретаріату.

 

Розгляд обласних програм, змін до них, звітів про їх виконання

  1. Про Програму підтримки книговидання, сприяння книгорозповсюдженню та популяризації історичних досліджень у Рівненській області на 2015 – 2017 роки
    • Мельник Я.М. – начальник управління культури і туризму облдержадміністрації
  2. Про Програму підтримки фермерських господарств Рівненської області на  2016 - 2020  роки
    • : Переходько Н.І. – директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації.
  3. Про Обласну цільову соціальну програму протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2015 – 2018 роки
    • : Осіпчук Ю.Ю. – начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації.
  4. Про Програму розвитку малого і середнього підприємництва у Рівненській області на 2015 – 2017 роки
    • : Тимошенко І.О. – директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації.
  5. Про Обласну програму розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці на 2016-2018 роки
    • : Муран О.Г. – начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції облдержадміністрації
  6. Про внесення змін до Обласної програми розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці на 2013-2015 роки
    • : Муран О.Г. – начальник управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції облдержадміністрації.
  7. Про внесення змін до Обласної програми соціального захисту учасників антитерористичної операції

Доповідає: Підкидач О.В. – начальник департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

  1. Про внесення змін до Програми розвитку архівної справи в Рівненській області на 2012 – 2016 роки: Демянюк І.В. – в.о. директора Державного архіву Рівненської області.
  2. Про внесення змін до Програми розвитку футболу в Рівненській області на 2013 - 2016 роки: Ліпський В.М. – начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації.
  3. Про внесення змін до Обласної програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2014 – 2017 роки: Ліпський В.М. – начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації.
  4. Про внесення змін до Програми розвитку природно-заповідного фонду та формування регіональної екологічної мережі Рівненської області на 2010-2020 роки: Дудка В.Ф. – директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.
  5. Про внесення змін до Обласної програми охорони навколишнього природного середовища на 2012-2016 роки: Дудка В.Ф. – директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.
  6. Про внесення змін до Регіональних правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі у Рівненській областіПашковський В.Г. - голова Рівненського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

 

Питання обласного бюджету на 2015 рік

  1. Про внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік
    • :Біляк Л.А. – директор департаменту фінансів облдержадміністрації.

 

Призначення керівників комунальних підприємств, установ, закладів та організацій, що є об’єктами спільної власності територіальних громад області

  1.  Про контракт з директором комунального закладу «Рівненський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради: Кравчук Т.В. – начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради; Ліпський В.В. – начальник управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації.
  2. Про погодження укладання контракту з директором комунального закладу «Вербська санаторна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної радиКравчук Т.В. – начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради; Таргонський Г.М. – начальник управління освіти і науки облдержадміністрації.
  3. Про погодження укладання контракту з директором комунального закладу «Клеванська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної радиКравчук Т.В. – начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради; Таргонський Г.М. – начальник управління освіти і науки облдержадміністрації.
  4. Про погодження укладання контракту з директором комунального закладу «Клеванська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №1 І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної радиКравчук Т.В. – начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради; Таргонський Г.М. – начальник управління освіти і науки облдержадміністрації.
  5. Про погодження укладання контракту з директором комунального закладу «Чудельська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №1 I-II ступенів» Рівненської обласної радиКравчук Т.В. – начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради; Таргонський Г.М. – начальник управління освіти і науки облдержадміністрації.
  6. Про погодження укладання контракту з директором комунального закладу «Чудельська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №2 I-II ступенів» Рівненської обласної радиКравчук Т.В. – начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради; Таргонський Г.М. – начальник управління освіти і науки облдержадміністрації.

 

Питання управління майном територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області

  1. Про підтримку участі Рівненського обласного виробничого комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства «Рівнеоблводоканал» у спільному з Міжнародним  банком реконструкції та розвитку «Другому проекті розвитку міської інфраструктури (Проект розвитку міської інфраструктури-2): Доповідає: Карауш А.П. – директор РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал».
  2. Про звільнення Державного історико-культурного заповідника м.Дубно від сплати частини орендної плати до обласного бюджету на 2015 рікКравчук Т.В. – начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради.
  3. Про встановлення Товариству польської культури Дубенщини плати за оренду приміщень у будівлі за адресою: м. Дубно, вул. Свободи, 18
    • Кравчук Т.В. – начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради.
  4. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Управління майновим комплексом» Рівненської обласної ради
    • Кравчук Т.В. – начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради.
  5. Про реорганізацію комунального закладу «Рівненський обласний центр професійної реабілітації інвалідів»
    • Підкидач О.В. – директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.
  6. Про надання дозволу на списання основного засобу, що є спільною власністю територіальних громад області та обліковується на балансі комунального закладу «Рівненська обласна дитяча лікарня» Рівненської обласної радиДоповідає: Осіпчук Ю.Ю. – начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації.
  7. Про надання дозволу на списання автомобіля ГАЗ 2411, що є спільною власністю територіальних громад області та обліковується на балансі комунального підприємства «Рівненський Будинок вчених» Рівненської обласної радиДоповідає: Кравчук Т.В. – начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради.
  8. Про відчуження будівлі складів цивільної оборони ІІ групи, що є спільною власністю територіальних громад області, знаходиться за адресою: м.Дубно, вул.Семидубська, 81 та перебуває на балансі управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення облдержадміністраціїКравчук Т.В. – начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради; Симонюк В.А. – начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення облдержадміністрації.
  9. Про прийняття у спільну власність територіальних громад Рівненської області об’єктів водопровідного господарства територіальної громади Білокриницької сільської ради Рівненського районуКарауш А.П. – директор РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал».
  10. Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад області та зарахування на баланс РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» об’єктів завершеного капітального будівництва та водопровідних мережДоповідає: Пшеюк В.Л. – директор департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності Рівненської облдержадміністрації; Співдоповідає: Карауш А.П. – директор РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал».
  11. Про прийняття у спільну власність територіальних громад області об'єктів водопостачання та водовідведення по вул. Черняка, 26-б у м. РівнеДоповідає: Пшеюк В.Л. – директор департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності Рівненської облдержадміністрації; Співдоповідає: Карауш А.П. – директор РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал».
  12. Про внесення змін до переліку об’єктів спільної власності територіальних громад областіКравчук Т.В. – начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

Питання надр та мисливських угідь

  1. Про внесення змін до рішення обласної ради від 03.10.2014 № 1316 «Про погодження надання надр у користування товариству з обмеженою відповідальністю «Костопільбазальтінвест» з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки базальтів на ділянці «Південно-Західна» у Костопільському районі»Доповідає: Тимошенко І.О. – директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації.
  2. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «Фомальгаут-Полімін» гірничого відводу площею 8,30 га для розробки Семидубського-2 родовища малоцінних вапняків, розташованого у Дубенському районі: Тимошенко І.О. – директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації.
  3. Про погодження надання надр у користування товариству з обмеженою відповідальністю «Північно-Західне Видобування» з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки ділянки площею 31,02 км2 Південно-Рафалівського рудопрояву саморідної міді, розташованого у Володимирецькому районі: Тимошенко І.О. – директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації.
  4. Про припинення користування мисливськими угіддямиГрицайчук В.П. – начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

Звернення, клопотання обласної ради, та ін.

  1. Про звернення Рівненської обласної ради до Міністерства інформаційної політики України, Міністерства закордонних справ України щодо протидії пропагандистській політиці російських засобів масової інформації на міжнародному рівніСологуб Б.Є. – керуючий справами виконавчого апарату обласної ради – керівник секретаріату.
  2. Про звернення Рівненської обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров'я України та Міністерства фінансів України щодо погашення кредиторської заборгованості державного бюджету перед обласним бюджетом за цільовими субвенціями на придбання медичного обладнанняОсіпчук Ю.Ю. – начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації.
  3. Про звернення Рівненської обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Міністерства охорони здоров'я України щодо врегулювання критичної ситуації, що склалась з фінансуванням гемодіалізної терапії з медикаментозним супроводом в 2015 роціОсіпчук Ю.Ю. – начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації.
  4. Про звернення Рівненської обласної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо фінансування заходів зі збереження, відновлення та використання історико-культурної та архітектурної спадщини національного значенняМельник Я.М. – начальник управління культури і туризму облдержадміністрації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень