Що робитимуть на стадіоні, який простояв майже 50 років без ремонту

Йдеться про «Колос» у Костополі

Центральний спортивний майданчик Костополя і всього району тривалий час перебував у вкрай незадовільному стані. Із 1969 року тут проводили лише поточні ремонти, зокрема по заміні дерев’яних конструкцій трибун.

Нині Костопіль має фінансування на капітальне відновлення стадіону. На реконструкцію споруди передбачено 9 мільйонів. Понад 7 млн грн виділив Державний фонд регіонального розвитку, а за рахунок співфінансування обласного та місцевого бюджету отримано 2 млн грн.

Оскільки Рівненська ОДА є головним розпорядником коштів, заступник голови ОДА Віталій Ундір і директор департаменту з питань будівництва та архітектури Ярослав Мазярчук днями виїжджали на місце реконструкції.

Так, на стадіоні «Колос» побудують євро-майданчик із якісними трибунами, а задля максимальної зручності вирішили ще й збудувати просторі підсобні приміщення.

Асфальтне покриття навколо стадіону планують відновити й відремонтувати, а бігові доріжки - повністю реконструювати за сучасною методикою: спочатку вирівняють доріжку дрібнозернистим асфальтом, після чого встановлять гумове покриття товщиною в 1.5 см.

Встановлений на території спортивний майданчик буде значно розширений та осучаснений.

Окрім цього, навколо стадіону планується встановити паркан та огорожу, а вхід до «Колосу» осучаснять, додавши нову табличку, ворота, та озеленять територію.

Трибуни вміщуватимуть 1330 вболівальників, це дозволить проводити футбольні турніри не лише місцевого, але й обласного значення. Роботи планують завершити вже у цьому році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень