Що найбільше вивозять через Поліську митницю і куди

За два місяці підприємці експортували товари у 73 країни

У січні-лютому суб’єкти господарювання, які оформляли товари у Поліській митниці Держмитслужби, здійснили експортні операції у 73 країни, а імпортували – з 86 країн. Про це повідомляє Радіо ТРЕК із посиланням на Поліську митницю.

ІМПОРТ

Найчастіше імпортували товари з Польщі 17,8%  (від загального обсягу імпорту), Білорусі 13,1%, Німеччини 12,6%, Литви 6,5%, Росії 5,4%, Китаю 4,2%, Італії 3,9%.

Серед товарів, що імпортували, переважали: легкові автомобілі, машини для намотування електродроту, добрива мінеральні, електрична апаратура, форми для лиття скла, смоли карбамідні, трактори, вантажні автомобілі, жир свинячий, причепи та напівпричепи, арматура для трубопроводів, трактори, кури морожені, машини формувальні, смоли карбамідні, м'ясо свиняче обвалене морожене.

ЕКСПОРТ

Експортували товари переважно у Німеччину 21,7% (від загального обсягу експорту), Польщу 15,4%, Велику Британію 8,1%, Нідерланди 7,6%, Білорусь 5,8%, Францію 4,8%, Угорщину 4,4%.

Серед експорту переважали: проводи ізольовані, банки скляні для консервування, соєві боби, фанера клеєна, мінеральні добрива, листи для клеєної фанери, лісоматеріали необроблені, вугілля деревне, одяг, заморожені ягоди чорниці та ожини, підшипники, папір туалетний, машини формувальні для виробництва піщаних ливарних форм.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень