Що луцький власник збирається оновити у рівненському ЦУМі (ФОТО)

І чи зміниться фасад універмагу

Рівненський ЦУМ продали ще у жовтні торік. Новими власниками центрального універмагу стали лучани.

Це підтверджує Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань Міністерства юстиції. 

Натисніть для збільшення

Торік у жовтні керівництво універмагу обіцяло, що власники розкажуть про свої плани. Здебільшого рівнян цікавить чи зміниться зовнішній вигляд будівлі. Адже 6-поверхове приміщення у самому центрі Рівного з роками лише збільшувало кількість зовнішньої реклами.

Але, як виявилося, про плани нове керівництво говорить неохоче. Редакція «Радіо Трек» уже після особистої зустрічі надіслала 21 травня перелік питань щодо планів на ремонт. Нам повідомили, що їх передали власникам у Луцьк. Однак про те, коли зможуть відповісти і чи дадуть відповідь взагалі – не уточнили. Ми все ще чекаємо.

Про початок ремонту свідчить зокрема звільнення площ підприємцями, які торгують у ЦУМі. Так про переїзд нещодавно заявив один із найбільших орендарів - гіпермаркет меблів та люстр «Dybok.ua», який займає третій поверх.

Помалу спустошують другий поверх універмагу.

[media=145930] [media=145931] [media=145933]

Тривалий час оновлюється і «Еко маркет» на першому поверсі.  

Поки від осіб, причетних до керівництва рівненського ЦУМу, «Радіо Трек» вдалося з’ясувати, що універмаг таки збираються привести до ладу. Між першим і третім поверхами планують встановити ескалатори, а між цокольним і першим поверхом – траволатор (рухома доріжка без сходинок, - ред.).

Ескалатори уже привезли. Поки їх зберігають на стоянці універмагу

Які бренди і магазини працюватимуть в оновленому ЦУМі – поки невідомо. Зараз універмаг приймає заявки від підприємців, охочих працювати у торговому центрі. Ймовірно, за попередніми планами, тут з’явиться заклад громадського харчування. 

Що буде на цокольному поверсі, а також чи збільшать торгові площі універмагу чи стоянку – теж поки остаточно невідомо. У планах нових власників - покращити зовнішній вигляд ЦУМу. Однак, навряд чи вдасться це зробити цього року. Орієнтовно, відкриття оновленого ЦУМу планують до Дня Незалежності – 24 серпня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: цум
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень