В ЦУМі затримали валютників

У чоловіків вилучили понад мільйон гривень

Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Рівненській області в супермаркеті на вулиці Соборній обласного центру затримали двох рівнян, які здійснювали незаконні валютні операції. Міліціонери вилучили в них валюти на суму мільйон 279 тисяч 300 гривень.

За фактами проведення валютно-обмінних операцій з порушенням установленого порядку на «міняйл» складено адміністративні протоколи за статтею 162 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає накладення штрафу від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей. Міру покарання для правопорушників визначатиме суд.

Від початку цього року, як повідомив начальник УПЗСЕ УМВС України в Рівненській області В’ячеслав Єфтеній, міліціонери задокументували 50 фактів незаконних валютно-обмінних операцій, вчинених 44 особами. Під час здійснення адміністративного провадження правоохоронці вилучили 417 тисяч гривень, 39 тисяч доларів США, 6 тисяч Євро, 3,3 тисяч польських злотих, 2 мільйони білоруських рублів, та понад 114 тисяч російських грошових одиниць.


СЗГ УМВС України
в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень