Що будуватимуть у Золотієві – запитають у мешканців мікрорайону

Таке пообіцяв міський голова Рівного

Нагадаємо, місцеві мешканці прийшли на сесію з пікетом, вони звернулися до депутатів з проханням не продовжувати договір оренди підприємцю, що вже 10 років винаймає ділянку в центрі мікрорайону. І вже в кінці цього року в нього термін оренди закінчується.

Як розповідають місцеві жителі, орендована земля обнесена 2-метровим парканом, а за ним невпорядкована територія. Як розповідають, забудовник збирається звести там розважальний заклад. Втім, сам підприємець, що теж прийшов на сесію, пояснює, що будувати збирається магазин.

А ось люди хочуть, щоб влада збудувала дитячий садок.

В зв’язку з цим депутати ухвалили рішення створити спеціалізовану комісію, що поїде на місце, і вже після того прийматиме рішення. В свою чергу міський голова Володимир Хомко говорить, що йому все одно, на чий бік стануть обранці. Далі пряма мова:

Я просто навіть усовуюся від голосування, без різниці, як депутати проголосують. Але хай виїдуть на місце, зберуть мешканців, і там порадяться.

Також мер відзначив, що думки про будівництво варто спитати в кожного мешканця Золотіїва.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень