Що буде з парканом на місці «Партизану»?

У Рівному обмежили доступ до Усті

Будівництво на місці колишнього кінотеатру «Партизан» стурбувало рівнян. Воно простягнулося до самої Усті. Огорожа, яку встановили будівельники, робить неможливим доступ до річки.

Світлини з будівництва почали ширитися соцмережами. Зокрема, про це у групі "Рівненщина політична" написав журналіст Юрій Дюг.

Коли за брехню немає відповідальності – міська влада стає еталоном дволикості і продажності. Міський голова Рівного Воло...

Опубліковано Юрієм Дюгом 9 грудня 2015 р.

В дописі та коментарях висловлюються припущення, що доступу до річки рівняни вже не отримають, що забудовник захопив територію. Пригадали також і обіцянки міської влади облаштувати вздовж річки так звану "Зелену стежку Рівного" та велодоріжки. Після появи огорожі користувачі соцмереж вже фактично поставили хрест на цих проектах.

[media=50974][media=50972]

За роз‘ясненнями Радіо Трек звернулося до заступника міського голови Рівного Олексія Хмілецького. Він запевнив, що проекти будуть реалізовані забудовником, а встановлення огорожі є тимчасовим і погодженим з міською владою. Далі пряма мова:

- Огорожа тимчасова, встановлена на період будваництва. Вони (забудовники) розробили проект благоустрою, яким передбачено – паркан буде знятий, озеленення, загальний доступ до річки, благоустрій набережної, облаштування велодоріжки і освітлення.

Отож, за словами Олексія Хмілецького – звинувачення у веденні несанкціонованих робіт та порушенні низки законодавчих норм є безпідставним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень