Що зі спиртного можна випити, аби не шкодити печінці
Адже деякі види алкоголю мають вкрай руйнівний вплив
Ми вас попередили – алкоголь навіть у малих дозах шкодить здоров’ю.
Найменше шкоди печінці від некріплених сортів червоного та білого вина, а також від міцного алкоголю без цукру.
Фактично це сухе вино або горілка, віскі чи коняк, але тих рецептур, які не використовують цукор.
Але будь-який алкоголь, якщо пити його регулярно та у великій кількості, призводить до руйнування печінки.
Лікарі застерігають, що найбільше спирту, цукру та хімічних барвників у коктейлях. Крім того, вкрай небезпечні лікери, а через те, що там повно цукру, можна швидко втратити контроль.
Шампанське теж доволі підступний напій. Бульбашки призводять до швидкого сп'яніння та провокують процес гниття у кишківнику.
Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.
Радіо Трек: НОВИНИ