Що віщує сорока, яка прилетіла до будинку: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Поява сороки біля будинку може мати різне значення, залежно від того, скільки було птахів, куди вони сіли і що вони робили. Ось деякі з найпоширеніших тлумачень.

Коли сорока випадково з’являється біля вашого будинку, це може бути знаком того, що вам варто очікувати на важливе повідомлення. Це може бути як хороша, так і погана новина, тому потрібно бути уважним та готовим до будь-яких змін.

Якщо ви побачили, як птахи прилітають два або більше разів за один день, то це може бути ознакою того, що скоро на вас чекає щастя або удача. Сороки вважаються символом багатства та достатку, тому їхня поява може віщувати прибуток, подарунок, виграш або іншу приємну подію.

Якщо сорока сіла на дах вашого будинку, це може означати, що на вас чекає гість. Це може бути як знайома, так і незнайома людина.

Якщо сорока сіла на вікно або двері вашого будинку, це може означати, що на вас чекає сюрприз або несподіванка. Це може бути як приємний, так і неприємний сюрприз, тому потрібно бути готовим до будь-яких ситуацій.

Якщо сорока взяла щось із вашого будинку, це може означати, що на вас чекає втрата або крадіжка. 

Не треба проганяти чи лякати сороку, якщо вона прилетіла до вашої оселі. Це може розсердити її і принести вам біду чи нещастя. Краще постаратися з нею потоваришувати або просто дати їй спокій.

Джерело

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень