Що відрізняє багатих від бідних: Три звички заможних людей

Чи є вони у вас

Бідні люди можуть ухвалювати рішення, які перешкоджають фінансовому росту. Є три речі, які ніколи не роблять заможні люди.

1. Читання та безперервне навчання

Заможні люди усвідомлюють важливість безперервного навчання та саморозвитку. Прикладом можуть бути Уоррен Баффет, який щодня читає 500 сторінок, та Білл Гейтс, який прочитує близько 50 книг на рік.  

2. Позитивні та успішні люди

Важливо оточувати себе успішними та позитивними людьми. Варто навчатися на досвіді інших, набувати нових знань і відкривати нові можливості з однодумцями.

3. Множинні джерела доходу

У заможних людей є кілька способів заробітку: інвестиції, додаткові бізнес-проєкти або роялті, які допомагають їм накопичувати та зберігати багатство протягом часу. Це дозволяє їм знижувати фінансові ризики та забезпечувати стійкіше фінансове майбутнє. Люди з обмеженими коштами часто покладаються на єдине джерело доходу, наприклад, на зарплату. Це робить їх більш уразливими до економічних коливань чи втрати роботи.

Джерело: UA Press.Kyiv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень