Що видає несмак в одязі: 5 ознак на думку Коко Шанель (ФОТО)

Чого варто уникнути при створенні образу

Коко Шанель, одна з найвпливовіших фігур у світі моди, залишила по собі чимало важливих уроків щодо стилю та елегантності. Її поради про те, що слід уникати в одязі, можуть стати корисними для кожної жінки, яка прагне виглядати бездоганно. Ось п'ять ознак несмаку в одязі на думку дизайнерки:

Байдужість до стилю

Модельєрка вважала, що неохайність та відсутність смаку в одязі є неприйнятними. Вона казала: «Можна звикнути до потворності, але до недбалості — ніколи». Це означає, що для досягнення успішного стилю потрібно зосередитися на охайності, чистоті й гармонії кольорів, а також дотримуватись модних трендів, що відповідають вашій індивідуальності.

Відсутність парфумів

На думку Шанель парфуми були важливою частиною образу. Вона вважала, що жінка повинна наносити парфуми скрізь, куди хоче бути поцілованою. Тому відсутність аромату в образі може зробити його неповним і менш виразним.

Дешеве та незручне взуття

Коко Шанель стверджувала, що «жінка з гарними туфлями ніколи не буде потворною». Якісне і красиве взуття здатне врятувати навіть простий образ, в той час, як дешеве та незручне взуття може зіпсувати враження про весь ваш стиль.

Надмірне бажання виділитися

Шанель застерігала від надмірної екстравагантності. Вона говорила: «У жіночій моді оригінальність може призвести до маскараду». Занадто яскраві кольори, кричущі комбінації тканин або дизайнерські експерименти можуть виглядати недоречно і бути сприйнятим як маскарад.

Відсутність аксесуарів

Коко Шанель підкреслювала важливість аксесуарів, зокрема капелюхів і панчіх, як частини елегантного образу. Вона вважала, що жінка не повинна виходити з дому без капелюха і панчіх. Наявність таких деталей може додати образу загадковості й завершеності, тоді як їх відсутність може видатись не повним.

Ці поради Коко Шанель нагадують про те, як важливо підтримувати елегантність і витонченість у своєму стилі, зберігаючи баланс між класикою та індивідуальністю.

Джерело: ua-vestnik.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень