Що станеться з організмом, якщо на місяць відмовитись від цукру

6 позитивних факторів

Багато людей свідомо зменшують у своєму раціоні кількість цукру, щоб бути здоровішими.

Що станеться з організмом, якщо не вживати цукор протягом місяця 

Зменшиться запалення в організмі. Цукор може бути безпосередньо пов'язаний із різноманітними запаленнями в організмі. Що б вас не турбувало по здоров'ю, спробуйте менше їсти цукру, в будь-якому випадку це піде на користь.

Зменшиться ризик розвитку раку. У 2020 році експерти встановили, що споживання цукру може бути фактором ризику розвитку деяких видів раку, зокрема молочної залози.

Також споживання цукру «годує» ракові клітини, тому при цьому діагнозі від цукру потрібно відмовитись без сумнівів.

Збільшиться кількість енергії. Рафінований цукор, що, наприклад міститься в оброблених харчових продуктах, печиві, чипсах і тістечках, може викликати почуття млявості. Відмовившись від солодощів, ви відчуєте приплив енергії та сил.

Поліпшиться робота кишківника. Відмова від цукру на місяць покращить травлення та усуне проблему здуття живота. Цукор та рафіновані вуглеводи підживлюють шкідливі бактерії в кишківнику, а корисні бактерії не встигають розмножуватися. На фоні цього – надмірне утворення газів, діарея чи запори.

Поліпшиться стан шкіри. Надлишок цукру в організмі провокує виникнення запальних захворювань, у тому числі й на тілі. Прищі, алергії, екземи. Якщо ви з ними знайомі, значить від цукру потрібно хоча б на якийсь час відмовитися.

Поліпшиться стан зубів. Дорослі, які регулярно вживають один-два солодкі напої на день, мають на 30% більше захворювань зубів, ніж дорослі, які не вживають солодких напоїв.

Дослідження щодо дітей показало, що у них також вдвічі більший ризик розвитку проблем із зубами, ніж у дітей, які не п'ють солодких напоїв.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень