Що робитимуть із військовополоненими в Україні? В МВС вже знають

І збираються скористатися усіма можливостями, які дають Женевські конвенції

З російськими полоненими в Україні поводитимуться відповідно до норм міжнародного гуманітарного права, а згодом вони будуть працювати на відновлення української економіки

Про це під час всеукраїнського телемарафону 8 березня заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін

Він наголошує, що Україна буде чітко дотримуватися усіх норм міжнародного гуманітарного права:

— І саме це відрізняє нас від російського агресора, який стріляє по мирному населенню, завдає ракетно-бомбових ударів по помешканнях. І я вже не говорю про поводження з нашими військовослужбовцями, – наголошує Єнін.

Перший заступник очільника МВС зазначив, що Україна буде використовувати усі можливості, які дають Женевські конвенції щодо військовополонених.

Йдеться насамперед про використання праці військовополонених.

— Всі ці люди згодом будуть працювати на відновлення економіки України, - зауважив перший заступник очільника МВС України.

В Україні на сьогодні, нагадаємо, близько 2 000 військовополонених окупантів. Щодо втрат ворога, то йдеться про понад 12 000 осіб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень