Що робити, якщо волосся пушиться, як кульбабка: Розповідає перукарка з досвідом

Є дієве рішення

Часто, жінки скаржаться на те, що їх волосся пушиться та виглядає. Та це може означати, що волосся пересушене чи пошкоджене. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна з посиланням на перукарку та стилістку по волоссю Руслану Бєлу в Instagram.

Що треба знати про пористе волосся

Експертка розказала, що пористе, пересушене та пошкоджене волосся це три різні структури волосини. І кожна з них потребує різного догляду та різних засобів догляду.

Пористість волосся - це здатність волосини поглинати й підтримувати вологу. Пориста волосина поглинає багато вологи, але і швидко втрачає її.
Чим менше вологи у волосині, тим більше вона закручена, а отже більше пориста.

- Так, якщо ти кучеряшка від природи і не фарбована - твоє волосся пористе. Це твоя особливість і родзинка. У такої структури є свої переваги, тому люби, доглядай і не добивай», - написала Руслана.

За її словами, пористе від природи волосся не зміниш нічим. Воно особливо потребує зволоження. А от неправильний догляд кучерявого волосся перетворює локони на пух.

- Щоб «збити» цей пух та зробити виразні кучері, для догляду треба обирати щільні кремоподібні продукти, - радить перукарка.

Неякісне фарбування волосся та неправильно підібраний догляд може змінити пористість волосся з низької або нормальної пористості на високу.

Якщо у вас непористе волосся, та воно стало виглядати таким, швидше за все воно сильно пересушене. Сухе волосся також набирає об’єм, погано вкладається та пушитися.

Що робити з таким волоссям

  • Пошкоджене волосся треба захистити від факторів, які його пошкоджують (доглядові засоби, які не підходять за типом волосся та тощо)
  • Варто зважати й на товщину волосини доглядовий продукт все ж підбирається індивідуально.
  • Після того, як ви виведете волосся зі стану пересушеного чи пошкодженого, потрібно буде знову індивідуально змінити догляд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень