Що робити із голкою, яку підкинули у будинок: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Голки здавна використовували для наведення порчі і різних магічних ритуалів, тому знайдена у будинку або на роботі голка завжди викликала тривогу у людей. Що робити, якщо виявили таку знахідку?

Недоброзичливці можуть підкласти голку у будинок людині, у її одяг, автомобіль, встромити у стіну або штору у неї на роботі.

Такий підклад може реалізовувати свою шкідливу програму протягом багатьох років, отруюючи життя людині і позбавляючи її здоров'я.

Що робити, якщо ви знайшли голку у будинку, автомобілі або на роботі

Підклад у вигляді голки легко знешкодити.

Якщо голка знайдена у одязі, то цей підклад, швидше за все, зроблений на приворот. У такому випадку знайдену голку потрібно загорнути у білий папір і закопати на найближчому перехресті, а одяг прополоскати у проточній воді.

Під час проведення даного ритуалу не можна розмовляти. Вважається, що на цьому магічна дія обряду припиниться.

Якщо голка знайдена у будинку, то це, швидше за все, псування на взаємини у родині або безгрошів'я.

Голку слід взяти щипцями, потримати над вогнем від церковної свічки, потім опустити у склянку зі святою водою. Після цього засипати сіллю і залишити у солі на ніч, а вранці також закопати на перехресті.

Голка, знайдена у автомобілі, найчастіше говорить про порчу на здоров'я.

Її потрібно взяти щипцями і на деякий час покласти під проточну воду. Знайдену голку не можна брати руками, інакше доведеться проводити ритуал очищення з читанням молитви.

Не можна підбирати голки, які були знайдені на вулиці — це може бути кимось викинутий підклад.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень