Що потрібно додати до олії, щоб надати смаженій рибі особливий смак та аромат

Хитрість, яка допоможе змінити звичний різкий запах готової страви

Не секрет, що риба є дуже смачним і корисним продуктом. Однак, її специфічний запах подобається далеко не всім. Щоб надати смаженій рибі пікантності і змінити звичний аромат, досвідчені господині рекомендують використовувати мускатний горіх.

Але, його потрібно правильно використовувати

Зазвичай рибу перед тим, як почати смажити, обвалюють у борошні з сіллю і спеціями. Мускатний горіх слід використовувати не так. Його додають прямо на сковорідку. Перш ніж відправити рибу на жарку, сковороду потрібно добре розігріти і додати невелику кількість рослинної олії.

Коли олія розжариться, в неї кладуть одну щіпку мускатного горіха.

Спеції має бути зовсім небагато, якщо переборщити, то смак готової страви може занадто сильно змінитися. Після того, як олія перемішалася з приправою на сковороду, потрібно покласти шматочки підготовленої риби.

В результаті, готова страва матиме вишуканий аромат, який сподобається навіть найвибагливішому гурману.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку по кличці Сем шукають у Рівному

Пес втік після обстрілів. Він має довгу світлу шерсть, довгі лапи та гострі вуха. Може бути в районі Віденської, Щасливого, Мототреку або Радіозаводу. Номери власників: 068-28-97-319 або 068-041-14-08

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

Більше оголошень