Що означає поза, в якій спить ваш кіт

Кумедні факти

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

Поза, в якій спить ваш кіт, може багато чого розповісти про їхню особистість, здоров'я та самопочуття. Якщо ваш кіт спить...

Згорнувшись калачиком

Це положення означає, що ваша кішка, можливо, намагається зберегти тепло тіла. Це найпоширеніша поза для сну серед тварин у дикій природі.

У коробці

Це означає, що ваш кіт турбується про свою безпеку, шукає комфорту та захисту. Тверді стінки коробки дозволяють їм почуватися в безпеці, забезпечуючи тісний і безпечний простір. Окрім коробок, кішки можуть шукати ящики, миски та інші предмети, в які вони можуть щільно поміститися.

Животом догори

Якщо ваша кішка так спить, це ознака того, що вона почувається комфортно та безпечно у вашому будинку. Можете вважати, що вам пощастило, адже ви завоювали довіру свого пухнастого вихованця.  

З напівзаплющеними очима

У цьому положенні ви помітите, що вуха вашої кішки постійно рухаються, а це означає, що ваш вихованець насторожений. Ця поверхнева форма сну може тривати годинами. Ваш вихованець знає, що відбувається навколо.

Позиція «буханки»

Якщо ви побачите, що ваша кішка спить у позі, схожій на буханець хліба, це означає, що вона не хоче довго спати й тільки відпочиває перед наступним заняттям.

Сон на боці

Ваша кішка повністю задоволена та почувається у безпеці. Вона перебуває в режимі повного розслаблення і не відчуває потреби зберігати пильність. У цій позі кішки впадають у глибокий сон.

Лапа над мордою

Зазвичай це відбувається несвідомо, коли кішка міцно спить. Ця поза також виникає, коли через яскраве або денне світло кішка почувається некомфортно, і в результаті вона заплющує очі.

Монорейковий кіт

Кішки зовсім не розуміють архітектурних правил, їм просто подобається відпочивати у цій позі, оскільки вона найбільше підходить для загального спостереження.

Акробат

Для цієї пози немає особливої причини, і ваша кішка може вибрати її тільки тому, що зараз вона їй подобається.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень