Що ніколи не їдять члени британської королівської родини: чотири «заборони»

Одні «заборонені» суто задля безпеки, інші «вето» можуть здатися вам дивними

Інтерес до королівської родини Великобританії не згасає роками, але деякі факти залишаються у секреті. Втім, потім вони усе одно «спливають». Так сталося і з інформацією щодо того, які продукти не їдять представники королівської родини.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Daily Express.

Що ніколи не їдять члени королівської родини

Як виявилося, таких продуктів чотири. І якщо одні «заборонені» суто задля безпеки, то інші «вето» можуть здатися вам дивними.

  • Першими двома продуктами, які ніколи не додають у страви для королівської родини, виявилися звичайні овочі - цибулю та часник. Це правило навіть підтверджувала Камілла, коли у 2018 році розповіла, що дійсно не їсть часник.
  • Ще один продукт, який «заборонено» їсти представникам королівської родини - молюски. Тут все просто. Вони не їдять молюсків під час турів та різноманітних заходів, аби банально не отруїтися.
  • А четвертий продукт, від якого королівська родина відмовилася завдяки Чарльзу III, це фуа-гра. Цю страву, яку готують з качиної або гусячої печінки, виключили з усіх меню. Усе через те, що фуа-гра має неетичний спосіб приготування.

За це рішення організація прав тварин РЕТА подякувала королю. Відомо, що фуа-гра - делікатес, але цю страву роблять з аномально збільшеної печінки птахів, яких насильно годують.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень