Меган Маркл чекає другу дитину та їде від принца Гаррі, — ЗМІ

Вони посварилися через вибори в США

За інформацією ЗМІ, Меган Маркл вагітна вдруге і має намір поїхати від принца Гаррі після сварки. Зазначається, що герцогиня вирішила деякий час пожити усамітнено в іншій країні. 

Як пише РБК-Україна з посиланням на мексиканський журнал Elle, Меган збирається усамітнено пожити у Мексиці. І відправиться вона туди без чоловіка. Подружжя нібито посварилося напередодні виборів президента США.

Джерело, близьке до пари, говорить, що Маркл збиралася зробити низку публічних заяв після того, як вони з Гаррі закликали американців йти на вибори. Але втручання впливової пари у політичний процес викликало обурення в суспільстві. Гаррі відмовився далі брати в цьому участь, але Меган це дуже розлютило.

За даними видання, Меган планує поїздку на мексиканський курорт Лос-Кабос. Чоловік залишиться вдома у Лос-Анджелесі, а от з ким буде їх 1,5-річний первісток Арчі – поки невідомо.

Гаррі не може поїхати слідом за Меган через проблеми із документами і у зв'язку з питаннями безпеки, але друзі сподіваються, що за той час, що подружжя проведе у розлуці, принц отримає можливість заново оцінити, чи була його відмова від життя в королівської сім'ї хорошим рішенням, - повідомляє джерело.

Подейкують, що Гаррі все частіше приходить до висновку, що рішення відмовитися від виконання королівських обов'язків і переїзд у США були помилкою.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень