Що не слід вішати на ялинку на Новий 2023 рік: 6 заборонених прикрас

Не всі іграшки бувають однаково хорошими

Не всі іграшки, якими прикрашають ялинку, однаково хороші. Деякі ялинкові прикраси можуть принести в дім негативну енергетику або ж можуть бути небезпечними для здоров’я.

6 видів прикрас, від яких варто відмовитися при оздобленні ялинки в цьому році.

Яскраві й пластикові іграшки

Покровитель 2023 року Чорний Водяний Кролик в китайському гороскопі позначається як скромний і спокійний знак Зодіаку, який любить природу. Виходячи з характеристики цього знака, не варто вішати на ялинку іграшки яскравих кричущих кольорів, а також зроблені з пластику. Набагато краще прикрасити ялинку дерев’яними або паперовими іграшками.

Червоні іграшки

Символ року Чорний Кролик не схвалить ялинкові іграшки червоних і помаранчевих кольорів. Щоб удача точно не відвернулася від вашого дому, краще обирати прикраси холодних, синіх і білих відтінків.

Фігурки тварин

Цього року варто бути обережними з розвішуванням на ялинці іграшок з тваринами. На ялинку не варто вішати прикраси з природними ворогами кроликів, наприклад, лисицями й вовками. Також не варто використовувати зображення вигаданих хижаків, таких як дракони.

Тендітні скляні іграшки

Іграшки зі скла і кришталю не варто використовувати в домі, де є діти та домашні тварини. Такі прикраси дуже тендітні й легко розбиваються, через що хтось може поранитися. Астрологи також не радять прикрашати ялинку скляними іграшками, оскільки цей матеріал не поєднується з символом року.

Іграшки з тріщинами й подряпинами

Не варто вішати на ялинку старі іграшки з тріщинами, подряпинами та вм’ятинами, навіть якщо вони вам дуже подобаються. Такі іграшки приносять в будинок негативну енергетику руйнування. Крім того, прикраси з подряпинами можуть легко розбитися.

Старі та несправні гірлянди

Старі та частково перегорілі гірлянди ні в якому разі не варто вішати на ялинку. Через проблеми з проводкою в такій гірлянді ялинка може спалахнути. Також не варто вішати на ялинку гірлянду, яка живиться від розетки, оскільки всім українцям зараз потрібно економити електрику. Краще купити пристрій на батарейках.

Джерело: Затишок 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень