Що не можна робити зі старими фотографіями, аби не накликати біду: народні прикмети

Зі старими фотографіями пов’язано безліч прикмет і забобонів

Роздруковані фотографії зберігають енергетику людини або людей, які відображені в кадрі. Тому до знімків завжди ставлись дбайливо та трепетно.

Їх зберігають у фотоальбомах, вішають на стіни в рамках і всіляко оберігають від негативного впливу зовнішніх факторів: світла, пилу, бруду.

Інколи буває, що роздруковані фото у пориві почуттів люди рвуть або спалюють.

Рвати фотографії — до біди, вірили наші пращури. Розриваючи фото, ми порушуємо цілісність енергетики, і такий вплив негативно позначається як на тому, хто зображений на знімку, так і на людині, яка вирішила розірвати фото.

Існує повір’я про те, що, розриваючи фотографію, людина назавжди змінює свою долю, викреслюючи зображену на фото людину з життя, але при цьому не даючи собі шансу на щасливе майбутнє.

Порушуючи енергетику знімка, людина бере частину негативу на себе, розділяючи невдачі з тим, хто відображений в кадрі.

Проте від фотографій часом потрібно позбутися, і зробити це можна за допомогою вогню. Однак просто палити фотокартки не можна — для цього існує певний ритуал.

Перед тим, як спалити фотографії, їх потрібно ретельно переглянути, адже шляху назад не буде. Зважившись на утилізацію, важливо скласти знімки в стопку зображеннями вниз, а потім обернути темною матерією і прибрати на кілька днів в темне місце.

Після закінчення цього терміну фотографії дістають і спалюють, не перевертаючи. Найкраще робити це на спеціальному підносі, пересипаючи кожну фотографію сіллю, а весь попіл потім ретельно змести і винести з дому.

Найкраще попіл закопати, але якщо немає такої можливості, то його можна розвіяти за вітром або розсипати біля коріння старого висохлого дерева.

Джерело: chasdiy.org

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень